2013-07-13 (22.32) Förberedelser...

Den stora dagen är snart här! Willes ett års dag!
Hur sjukt är inte de? Ett år, trotts 3 extra månader så känns det som att tiden gått alldeles för fort.
Kommer att komma massa folk och de ska bli sååå mysigt, längtar till onsdag!

Vi har varit på camping i 2 nätter, vilket gör att jag känner mig lite efter i planeringen. Men min älskade mamma ska följa med och handla till veckan vilket underlättar lite när man har en ettåring med i affären.

Hur som helst har vi haft jätte mysiga dagar med underbara vänner, och en av Willes närmsta vän Anton. Vi har badat, lekt och ätit god mat.
Precis som semestrar ska börja...

Wille gjorde sitt första bad, i vänern. Han tyckte att det var hur kul som helst, var rätt skeptiskt emot sanden på botten och på stranden. Den tyckte han var rätt äcklig. Men efter en stund så var den med okej.
Roligast tyckte han nog att sparka boll var, han jaga bollen så fort han kunde och sen skulle man hjälpa honom att stå så han kunde sparka på den.
Han ställer sig nu emot allt och på bara en vecka är det stor skilland på balansen.

Han ställer sig nu på alla 4, händerna i backen och fötterna i backen och står som en båge och fösöker ställa sig på två ben.
Idag stod han som stöd emot soffan och släppte båda händerna och stod så i några sekunder men sen blev han så glad när han lyckades att han börja gunga "hoppa" med benen och hamna på rumpan igen.

Vi har slagit vad. Jag tippar på att han går innan beräknat ett års dag (24 oktober) och mamma (mormor)  tror innan nya året och Thomas och pappa (morfar) tror innan beräknat datum.. ja vi får se, tippa gärna du med i kommentars fältet. :)

Idag fick jag mitt efterlängtade ung cancer armband. Har bidagit med lite pengar och får nu bära ett jätte vackert armband.

Går med magont fram till fredag för nya besked efter senaste k-röntgen... snäälla säg att det går åt rätt håll.....

nu ska ja krypa ner i sängen och hoppas på lite sömn..

sov gott alla fina!

Vita, viam meam / T.Sandberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar